ONZE KNOWHOW

Simataï is expert in het vrijstaand maken en bewerken van beelden voor bedrijven die actief zijn in de e-Commerce en op Marketplaces. Wij bieden onze Franse en internationale (Brazilië, België, Zwitserland, United Kingdom..) klanten online en op-maat services op het gebied van beeldbewerking van hoge kwaliteit.

Wij werken nauw samen met onze klanten (foto studio’s, web agencies, webwinkels) en bewerken hun beelden met precisie, zorg en kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Elke foto die wij in Photoshop
met de pentool vrijstaand maken of retoucheren wordt eerst gecontroleerd en met een snelle levertijd naar u teruggestuurd.

ONZE TEAMS

stephane_ledoux

Stéphane LEDOUX

Eigenaar en oprichter van Simataï, Stéphane Ledoux, is gepassioneerd van beeld en fotografie. Na 15 jaar aan het hoofd van verschillende professionele foto studio’s, fotogravure specialisten en foto labs, vond Stéphane een nieuwe missie: van Simataï de ideale, discrete, efficiënte partner maken, present is als het nodig is.

logo_linkedin_small Ontdek Stéphane op LinkdIn

 

ONS TECHNISCHE EN COMMERCIËLE TEAM

Sarah El Hakimi

Sarah El HAKIMI – Verantwoordelijke Process en Kwaliteit

Sarah is een grafisch vormgeefster met een fantastisch artistiek gevoel. Met haar expertise, haar scherpe oog voor kwaliteit en haar goede humeur zorgt zij dat iedere foto de beste bewerking krijgt binnen de afgesproken tijd.

logo_linkedin_small Ontdek Sarah op LinkdIn

Priscille Capeyron

Priscille CAPEYRON – Commercieel manager

Priscille komt uit de wereld van design. Met haar gevoel voor esthetiek en een perfecte service geeft deze creatieve commercieel, vanuit Marseille, aan ieder project net dat beetje extra.

logo_linkedin_small Ontdek Priscille op LinkdIn

Photo_de_Stephane

Stéphane SAO – Community Manager

Met 4 jaar ervaring als Blogger en Youtuber is Stéphane in 2015 ons team komen versterken. Hij is het aanspreekpunt voor onze online community en houdt met zijn schrijftalent iedereen up to date.

logo_linkedin_small Ontdek Stéphane op LinkdIn

 

 

ONS INTERNATIONALE TEAM

Chung Nguyen

Chung NGUYEN – Manager productie studio Vietnam

Talent kent geen leeftijd. Dat is wat Chung elke dag weer laat zien door haar team op een professionele manier aan te sturen.

logo_linkedin_small Ontdek Chung op LinkdIn

Moez Marrakchi

Moez MARRAKCHI – Manager productie studio Tunesië

Temperamentvol , charmant en altijd vrolijk. Moez zoekt steeds naar innovatieve oplossingen om het beste uit iedere foto te halen.

logo_linkedin_small Ontdek Moez op LinkdIn

Inge Koster

Inge KOSTER – Manager Benelux

Globetrotter Inge heeft zich weer gesetteld in Nederland waar ze vandaan komt. Zij is de brug tussen ons kantoor in Parijs en die in Nederland. Ze begeleidt onze Nederlandse en Belgische klanten bij hun projecten.

logo_linkedin_small Ontdek Inge op LinkdIn

 

 

ONZE EXPERTISE WORLDWIDE

Onze teams in Parijs, Vietnam en Tunesië hebben in de loop der jaren veel expertise in beeldbewerking ontwikkeld en zorgen daarmee voor een kwalitatieve en snelle service. Door in verschillende tijdzones te werken kunnen wij de bewerkte beelden heel snel leveren.

Simataï voert een actief beleid met betrekking tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en onze teams worden continu getraind om op de hoogte te blijven van de laatste technieken op het gebied van foto bewerking.

ONZE TECHNISCHE MIDDELEN

Simataï innoveert continu om bij te blijven in de snelle wereld van de e-Commerce. Wij hebben onze eigen unieke online tools om uw orders op een veilige manier te bekijken en te beheren :

– Via een online collaborative tool heeft u realtime inzage in de verwerking van uw foto’s. U kunt zo de order beheren en uw foto’s op afstand laten bewerken.

– Een interne managementtool zorgt voor een goede workflow van elk project door de productie capaciteit af te zetten tegen het aantal opdrachten binnen Simataï.


 

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Donkey Shot
Simataï volgt onze opdrachten nauwgezet en garandeert de kwaliteit ongeacht het volume van de orders die wij hun toevertrouwen. Er is altijd een snel en goed contact aanwezig. Ook de opdrachten die buiten het standaard bewerkingsproces vallen blijven altijd binnen de tijdslimiet. De volumes van beelden die voor de e-commerce bewerkt worden eisen een partnership van deze kwaliteit.

Art Digital Studio
Hoe complex de aangeleverde beelden die we willen bewerken ook zijn (vaak het geval bij kunstfotografie), Simataï zorgt altijd voor een uitstekend resultaat binnen de aangegeven tijd.

Westimage
Simataï levert een verzorgd resultaat van de bewerkte foto’s met een snelle levertijd. De bewerkingen van kleding met een invisible mannequin, ook wel <> zijn echt perfect.

CLEM
Simataï levert altijd een uitstekende kwaliteit van de bewerkte beelden, ook de complexe foto’s zien er steeds weer heel goed uit. De deadline wordt altijd gerespecteerd, ook voor de haastklussen en dat voor een hele scherpe prijs. Simataï is binnen de grafische wereld een concurrerende partij waar je niet omheen kunt.