Wilt u liever een video presentatie ?
Video : ONLINE VRIJSTAAND MAKEN

Détourage photo en ligne

ONLINE VRIJSTAAND MAKEN

Laat uw foto’s door onze experts vrijstaand maken en verkoop direct :
ONLINE VRIJSTAAND MAKEN
Stel de settings in, upload uw foto’s en bekijk het resultaat binnen 24u !

De kwaliteit van productfoto’s is de sleutel tot succes binnen de e-Commerce. Maar zelf uw foto’s vrijstaand maken is vervelend en vooral tijdrovend. Daarom biedt Simataï een online oplossing voor het vrijstaand maken van al uw beelden.

  • Onze diensten op het gebied van vrijstaand maken – handmatig gerealiseerd met de pen-tools in Photoshop- zijn bestemd voor web agencies, fotografen, grafische studio’s, drukkerijen, communicatie bureaus, desktop publishers, webmasters, grafisch vormgevers of eigenaars van webwinkels die tijd willen winnen.
  • Door de beeldbewerking uit te besteden kunt u zich concentreren op waar het echt om draait in uw bedrijf.
  • Verkoopt u op Marketplaces zoals: Amazon, Cdiscount, PriceMinister of Ebay ? Simataï Online levert al uw foto’s met de juiste settings voor deze sites. U kunt natuurlijk ook uw persoonlijke settings aangeven.
  • Simataï zet zich in voor een constante kwaliteit van de geleverde service: U valideert het geleverde werk. Tevreden of anders gewoon opnieuw! Uw foto’s aan Simataï toevertrouwen is zorgen dat de productfoto’s een commerciële factor worden die uw verkoopcijfers doen stijgen.

Is er nog iets niet duidelijk ?
HOE WERKT DE ONLINE SERVICE ‘VRIJSTAAND MAKEN’?

Ik heb heel veel foto’s te bewerken ?
NEEM CONTACT OP