GHOST IMAGE IN DE E-COMMERCE

Deze techniek, ook wel invisable mannequin of kraagmontage genoemd, maakt het mogelijk om de support van het gefotografeerde object weg te halen. Je kunt bijvoorbeeld de kleerhanger of de paspop weghalen en die vlakken weer invullen. Zo wordt het product als het ware door een onzichtbare mannequin geshowd vanwaar de naam Ghost.

Je kunt zo een volume geven aan een product wat zich er niet voor leent om plat gefotografeerd te worden. Maar je kunt op deze manier ook de binnenkant van een product laten zien. Het is een detail wat een koper aanspreekt en tegelijk ook gerust stelt omdat ze een vrij compleet zicht op het product krijgen. Wij hebben vandaag de dag veel kennis over het vrijstaand maken van beeld en leveren een resultaat wat aan alle eisen van de e-Commerce voldoet.

U krijgt een prijsopgave voor elke foto die u wilt bewerken. U valideert en plaatst uw fotobestand vervolgens op een beveiligd FTP adres. We maken een omschrijving van de opdracht en een testplan voordat we met de productie beginnen.

Contact :

Simataï Factory